Filter

Finance Director

Rotterdam regio

Kind Technologies (Martin Stolze)

Permanent
Successfully completed

Martin Stolze is onderdeel van Kind Technologies die in haar groeistrategie wordt ondersteund door Avedon Capital Partners. Om (internationale) groei te kunnen realiseren en de Finance verder te professionaliseren, zijn wij namens hen, op zoek naar een ervaren en strategisch sterke Finance Director.

Apply Now

Deze vacature is al succesvol ingevuld.

Organisatie

Kind Technologies is een AgTech groep, die zich tot doel heeft gesteld om met de modernste technologieën glastuinbouwbedrijven in staat te stellen om de productieopbrengst per vierkante meter te vergroten, afval te verminderen en de kwaliteit te waarborgen. Met 150 enthousiaste collega’s maken zij zo een duurzame wereld mogelijk waarin planten, fruit en groenten beter worden verdeeld. Martin Stolze is een productiebedrijf dat zich met name richt op het automatiseren van interne logistiek in de tuinbouw. 

Positie

Martin Stolze streeft naar (snelle) internationale groei in de komende jaren. Om daarbij goede keuzes te maken, is behoefte aan een financiële co-pilot direct naast de managing director, die de administratieve basis versterkt (ERP, Power BI etc.), de juiste vragen stelt en meedenkt over strategische en operationele keuzes.


Een breed onderlegde financial, die zich aangetrokken voelt door de combinatie van financial en business control, er plezier in heeft om mee te helpen bouwen en zaken graag met slimme IT oplost. Je werkt aan betere rapportages, maakt ad-hoc analyses en verstrekt (ongevraagd) advies. Als je dat leuk vindt, word je ook betrokken bij partnering en M&A trajecten binnen de groep. 


In deze functie ben je de rechterhand van de Managing Director, waar een intensieve samenwerking mee is. Met jouw actieve hands-on rol zorg je dat de functie met een hoog kwaliteitsniveau en accuratesse wordt vervuld. In deze rol stuur je een klein financieel-administratief team aan (2FTE). Functioneel word je ondersteund door de CFO van de Kind Technologies groep. 


In dit team heerst er een cultuur van elkaar helpen, overleggen en flexibel meebewegen met de behoeften van de business.


Taken en verantwoordelijkheden

 • Je overziet het financiële plaatje van de business unit, bent verantwoordelijk voor de maandafsluiting, reviews en analyse van de cijfers. Je denkt mee vanuit de business en je kan dit omzetten in logische concepten en processen;
 • Je initieert en managet IT/ERP verbetertrajecten om betere sturing mogelijk te maken op inkopen, voorraden en marges;
 • Je neemt de regie bij het opstellen van de jaarrekening en het audit proces; 
 • Je denkt mee over en ondersteunt bij de uitrol van het groeiplan van de organisatie. 
 • We bieden je de kans om je binnen 3-5 jaar te ontwikkelen tot een goede CFO, die snapt hoe je een snelgroeiend bedrijf professionaliseert en allround financieel managet.


Profiel

Achtergrond

 • Een afgeronde Masteropleiding in Finance, Accounting of Bedrijfseconomische richting; 
 • Minimaal 5 tot 10 jaar relevante werkervaring;  
 • Wij denken aan iemand uit de accountancy samenstelpraktijk, die de overstap naar de business wil maken of aan ervaren business controller uit de maakindustrie die toe is aan een volgende stap.


Competenties

 • Je legt gemakkelijk contact met collega’s uit alle lagen van het bedrijf om veranderingen door te voeren (hoge organisatie en cultuur sensitiviteit);
 • Een continue groeiend en daardoor veranderend bedrijf vind je een uitdaging, je kan goed omgaan met veranderende situaties en beweegt hierin flexibel mee;
 • Je kunt zelfstandig projecten aanpakken en je pakt deze ook met een hands-on mentaliteit aan;
 • Je hebt een gezonde dosis nieuwsgierigheid, bent analytisch sterk en hebt affiniteit met IT. 


Apply Now

Deze vacature is al succesvol ingevuld.

More information?

Get in touch with us.

Stephanie Kuipers
Finance & Control.
Stephanie Kuipers

Vroom Talent