Filter

Associate Corporate Finance

Rotterdam

YES Corporate Finance

Permanent

Ben jij op zoek naar een uitdagende carrière in Corporate Finance? Bij YES Corporate Finance krijg je de kans om je snel en breed te ontwikkelen. Op dit moment zoeken wij voor het Rotterdamse kantoor een analytische en communicatieve Corporate Finance professional, die graag aan de slag gaat binnen een ondernemende en gedreven omgeving.

Organisatie

Je komt te werken bij een succesvol, onafhankelijk en professioneel advieskantoor op het gebied van M&A en groeikapitaal. met een passie voor het werken voor middelgrote (familie) bedrijven en Nederlandse Private Equity partijen. YES Corporate Finance heeft een duidelijke visie en aanpak, waarbij eerlijkheid en het daadwerkelijk kunnen helpen van de klant centraal staan. Het bedrijf zegt niet alleen 'YES' bij het sluiten van een deal, maar ook bij het aangaan van langdurige samenwerkingen.


Met een team van 12 professionals heerst er een informele cultuur, met korte communicatielijnen en volop groeikansen om je verder te ontwikkelen. Je komt terecht in een zeer ervaren maar tegelijk ook jong, sfeervol en hardwerkend team. Naast dat YES CF onderdeel uitmaakt van het internationale AICA netwerk, zijn ze de exclusieve samenwerkingspartner van ABN AMRO Bank in het MKB(+) segment. Door deze samenwerking is het tevens mogelijk om deel te nemen aan het Corporate Finance opleidingsprogramma van ABN AMRO Bank.

Positie

Als Associate CF ben je (mede) verantwoordelijk voor het gehele transactieproces en vorm je een cruciale schakel in het dealteam. Door de groeifase waarin YES Corporate Finance zich bevindt en met de ambitie om verder uit te breiden in Rotterdam en de markt naar zich toe te trekken, weet jij commerciële kansen te herkennen en daarop in te spelen. Jouw bijdrage en impact omvatten:


 • Actief meedraaien in deals en het coördineren en ondersteunen van gesprekken met klanten en prospects;
 • Opstellen van cijfermatige analyses en financiële modellen;
 • Ondersteuning bieden bij onderhandelingen;
 • Mede leiding geven aan het team van analisten en stagiairs;
 • Het opstellen van transactiedocumenten, uitvoeren van waarderingen en het managen van Due Diligence-processen.

Profiel

Je hebt een passie voor het Corporate Finance vak, voor ondernemers in het MKB+ en durft zowel gevraagd als ongevraagd advies te geven. Daarnaast herken jij jezelf in het volgende:


 • Een afgeronde WO-opleiding en 3-6 jaar aantoonbare werkervaring in Corporate Finance of Private Equity;
 • Uitstekende advies- en gespreksvaardigheden;
 • Je bent zelfstartend, leergierig en hebt een ondernemende instelling;
 • Cijfermatig sterk en uitstekende beheersing van Excel en PowerPoint;
 • Je behoudt het overzicht en werkt gestructureerd in een dynamische omgeving;
 • Je bent betrokken, sociaal, een teamplayer en hebt een hoge kwaliteitsstandaard;
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse én Engelse taal.

More information?

Get in touch with us.

Stijn van der Zee
Sustainability & Investments.
Stijn van der Zee

Vroom Talent

Laura Bargeman
Sustainability & Investments.
Laura Bargeman

Vroom Talent