Filter

People Director

Rotterdam

Schouten Zekerheid

Permanent

Wil jij werken in een dynamische, groeiende én transformerende organisatie, in een rol waar jouw HR expertise direct bijdraagt aan het succes? Voor Schouten Zekerheid, een toonaangevend en onafhankelijk verzekeringsmakelaar – bekend in Rotterdam en omstreken – zijn wij op zoek naar een gedreven People Director om het team te versterken.  

Organisatie

Schouten Zekerheid is één van de grootste verzekeringsmakelaars van Nederland. Dit informele Rotterdamse familiebedrijf met al meer dan 70 jaar ervaring, is er voor vandaag, morgen én overmorgen. Met ruim 270 betrokken medewerkers, werkt Schouten Zekerheid iedere dag aan de missie om ‘echte zekerheid voor iedereen’ te bieden. De organisatie heeft sterke groei ambities en is ook volop in transitie – wat maakt dat dit een interessant moment is voor de nieuwe people director om in te stappen. 

Positie

Wij zoeken voor Schouten Zekerheid een energieke en daadkrachtige People Director. In deze rol maak je onderdeel uit van het directie team en verbind je business met HR op alle niveaus. Je ontwikkelt en implementeert een toekomstgerichte HR-strategie en inspireert je team (7 mwe) om optimale resultaten te behalen. Belangrijke thema’s zijn talent- en performance management, strategische personeelsplanning, en digitale transformatie. Als volwaardig adviseur en sparringpartner voor de directie en managers, speel je een cruciale rol in het verder professionaliseren van HR binnen deze groeiende en dynamische organisatie. Je weet wat er speelt, adviseert op strategisch niveau – maar je weet ook hoe je een strategie pragmatisch waarmaakt. Hierbij hou je vandaag, morgen en overmorgen in het vizier. 

Profiel

Als Directeur HR heb je een brede expertise en een frisse visie op relevante HR-thema’s. Je bent een strategisch denker met een pragmatische aanpak, empathisch en ondernemend. Je hebt minimaal 10 jaar ervaring in HR, bij voorkeur in de zakelijke dienstverlening, en je herkent jezelf in de Rotterdamse nuchterheid en ondernemersmentaliteit. Je bent een bruggenbouwer die gemakkelijk verbinding maakt op alle niveaus in de organisatie en combineert empathie met pragmatische zakelijkheid en structuur.


Verder herken je jezelf in het volgende zoekprofiel:


  • Academisch werk- en denkniveau;
  • Minimaal 10 jaar ervaring als HR-professional, bij voorkeur in de verzekeringsbranche;
  • Leidinggevende ervaring met een verbindende en coachende stijl;
  • Conceptueel denkvermogen en een stevige sparringpartner voor het directieteam;
  • Dit combineer je met pragmatisme, enthousiasme en een handson mentaliteit.
  • Een heldere en verfrissende HR visie. Je bent ondernemend en besluitvaardig;
  • Ervaring in change- en projectmanagement, bij voorkeur met digitale transformatie.


Over werken bij Schouten Zekerheid


Werken bij Schouten Zekerheid betekent werken in een collegiale, bevlogen en professionele omgeving waar de mens centraal staat en ontwikkeling wordt gestimuleerd. In deze functie krijg je de vrijheid om je rol zelf vorm te geven en krijg je de kans om direct bij te dragen aan de groei en het succes van onze organisatie.


Herken jij jezelf in bovenstaande punten – of niet helemaal maar ben je wel nieuwsgierig geworden en denk je dat je een goede aanvulling zou kunnen zijn op het team? 

Laat je CV achter via de button of neem rechtstreeks contact met ons; we komen graag met je in contact!  


More information?

Get in touch with us.

Marjolein Hes
People & Change.
Marjolein Hes

Vroom Executive

Marjolein Mulder
People & Change.
Marjolein Mulder

Vroom Talent